CoolPeel arc, nyak, dekoltázs rejuvenáció SmartXide lézerrel

Gyors bőrmegújító hatással bíró, 3-4 alkalomból álló lézeres hámlasztó kúra minimális gyógyulási idővel.

Előnyei:

  • Rövid kezelési idő

  • Ragyogó, frissebb, egyenletesebb bőrszín

  • Kisebb pórusméret

  • Javul a bőr textúrája

  • Finom ráncok eltűnése várható a szövetek regenerációja után

  • Nem szükséges érzéstelenítés

  • Nincs, vagy minimális (1-2 nap) felépülési idő

Mi az a CoolPeel?

A CoolPeel egy vadonatúj módszer a hagyományos CO2 lézeres bőrmegújítás előnyeinek biztonságos és kényelmes megvalósításához. Csak a bőrszövet felületes rétegét célozza meg, ahol a bőr sérült. Ezt a réteget eltávolítva fiatalabb és egészségesebb bőr képződik a regeneráció során.

Miben különbözik a CoolPeel?

A CO2 lézer a „gold standard” a ráncok, korral kialakuló foltok, pattanások okozta hegek és más bőregyenetlenségek kezelésében, valamint a bőr feszesítésében és a bőrtónus javításában. A sérült bőrszövet eltávolításra kerül, stimulálva az új kollagéntermelést és felmelegíti a bőr mélyebb rétegeit, ezzel feszesítő hatást kiváltva. Jól hangzik, de a CO2 kezelések gyakran hosszú gyógyulási idővel és kockázatokkal járnak, miközben a sérült bőr gyógyul.

Számos előrelépés történt a CO2-kezelések kellemetlenségeinek csökkentése érdekében, de CSAK a CoolPeel frakcionált ablációs kezelés képes biztosítani szinte gyógyulási idő nélkül. Nincs esélye hiperpigmentációnak, hegesedésnek vagy fertőzésnek.

Hogyan működik a CoolPeel?

A CoolPeel lézeres kezelést csak a SmartXide Punto CO2 lézerrel lehet elvégezni. A Punto a DEKA legújabb, legfejlettebb CO2 lézere, amely az esztétikai technológia globális vezetője. Csak a Punto teljesítményét állíthatjuk be úgy, hogy nagy energiát adjon le rendkívül rövid impulzusokban, hogy lenyűgöző felületes bőrhámlasztási eredményt biztosítson extrém hőhatás nélkül, amely hagyományosan károsíthatja a környező bőrt. A szükségtelen hő hiánya miatt hívjuk hűvösnek – Cool – és így érhető el azonnali esztétikai hatás minimális gyógyulási idővel.

Kinél alkalmazhatjuk a CoolPeel eljárást?

Ön jó jelölt a CoolPeel lézerkezelésre, ha csökkenteni kívánja a finom vonalakat, ráncokat és a napkárosodások megjelenését, csökkentené a pórusméretet és javítani szeretné a bőr textúráját. A bőr egészségesebb és fiatalabb lesz.Meddig tart egy CoolPeel kezelés?

A teljes arc CoolPeel lézeres hámlasztás 15-20 percet vesz igénybe.

Anesztézia vagy érzéstelenítés szükséges?

Annak ellenére, hogy nincs szükség érzéstelenítésre, a páciens fokozott érzékenysége esetén érzéstelenítő krémet használunk 20-30 percig.

Mennyi a gyógyulási idő?

A CoolPeel egyik fő előnye, hogy minimális a gyógyulási idő. Arra számíthat, hogy a kezelt terület egy kicsit vörös lesz, mintha a nap égette volna, egy vagy két napig, de semmi sem akadályozhatja meg, hogy visszatérjen a szokásos napi tevékenységeihez. A bőr kiszáradhat és pikkelyes lehet, miközben gyógyul, ezért fontos a bőr hidratálása.

Mikor térhetek vissza a szokásos bőrápolási rutinhoz?

A CoolPeel-kezelés után fontos, hogy a bőr hidratálódjon, és lehet, hogy vannak bizonyos termékek, amelyeket el kell kerülnie. A kezelés után részletes ápolási tanácsokat adunk nyomtatott formában.